Geen zorgen dankzij een correct en nauwkeurig financieel beheer

Het financieel overzicht behouden is een hele klus en niet altijd even makkelijk. Daarvoor kan je rekenen op Beta-Immo! Van het opmaken van de begroting tot het verdelen van de kosten: we zorgen voor een transparant en correct financieel beheer van jouw gebouw.

Correct
Nauwkeurig
Gedetailleerd

Een correcte begroting en jaarafrekening

Een heel belangrijk aspect van het financieel beheer is het opstellen van de begroting. Dit begint allereerst bij een grondige voorbereiding, waarna we de nodige budgetten gaan voorstellen. Zowel voor de gewone als buitengewone uitgaven stellen we een begrotingsraming op. 

Daarnaast zorgen we ervoor dat de jaarrekening correct wordt opgemaakt in overeenstemming met de basisakte. Tijdens dit gehele proces houden we jou als mede-eigenaar steeds op de hoogte.

Betalingen en bijdragen

Om ervoor te zorgen dat alle betalingen correct gebeuren, openen wij telkens een nieuwe rekening op naam van de VME. Dit gaat zowel over een zicht- als een spaarrekening die wij blijven beheren. 

Zichtrekening: de werkingsgelden en voorschotbijdragen worden hierop gestort en bijgehouden. Denk maar aan de betaling van de gemeenschappelijke delen. 

Spaarrekening: Op de spaarrekening houden we het reservefonds van het gebouw bij. 

Facturatie en boekhoudkundig overzicht

Elk factuur van de VME wordt door ons ontvangen, geverifieerd en betaald. We verdelen de kosten met een gedetailleerde afrekening per privatief

We verzorgen de gehele boekhouding van de VME volgens het genormaliseerd rekeningstelsel. Heb je toch nog vragen over bepaalde rekeningen of ben je op zoek naar een bepaald factuur? Dan kan je altijd terecht op ons eigenaarsnet, waar alle documenten zorgvuldig worden bijgehouden.

Zelf aan de slag als syndicus?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die goesting hebben om te werken als syndicus. Wij zorgen voor de nodige opleidingen, jij zorgt voor de nodige portie motivatie!

Bekijk onze vacatures