Syndicus voor meer dan 3.500 eigenaars en 250 gebouwen

Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller kunnen we met enige fierheid toch zeggen dat we één van de grootste vastgoedbeheerders zijn in de Turnhoutse regio. Dagelijks helpt ons team meer dan 3.500 eigenaars verder met alles wat te maken heeft met hun gebouwen. Samen met jou zoeken we altijd naar de beste oplossing.

  • Respect voor wetgeving 
  • Correct handelen 
  • Vertrouwen 
  • Lokaal verankerd 
  • Nooddienst in eigen beheer 
  • Kwaliteitscertificaat

Ons team: één en al ervaring en expertise

Twee jonge, ambitieuze zaakvoerders die, samen met hun team, één van de grootste syndicuskantoren rond Turnhout leiden: da’s Beta-Immo! Dankzij ons ervaren team kunnen wij jou de beste service bieden. Zowel op het gebied van wetgeving als op administratief, technisch en financieel vlak kennen zij alle kneepjes van het vak.

"Iedereen die bij Beta-Immo komt werken, start met een intensieve opleidingsperiode. Zo garanderen wij steeds de beste service."

Stephan De Baerdemaeker

"Het menselijke aspect is wat mij het meeste boeit. Alle verschillende karakters op één lijn krijgen is het uitdagendste."

Jasmin De Baerdemaeker

Een handig en gebruiksvriendelijk online eigenaarsnet

De opdracht van een syndicus is complex, aangezien wij altijd rekening moeten houden met verschillende aspecten zoals wetgeving, historiek van het gebouw, de verschillende mede-eigenaars, … Het is voor de verschillende mede-eigenaars dan ook niet altijd makkelijk om van alles op de hoogte te zijn. 

Maar wij helpen je door de bomen het bos nog te zien door een handig en gebruiksvriendelijk online eigenaarsnet. Hier kan je op elk moment alle communicatie en documenten van het gebouw terugvinden. 

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar het verslag van de liftkeuring? Gewoon inloggen en daar is het al! Ook je persoonlijke afrekening vind je hier terug.

Deel uitmaken van ons ervaren en plezant team?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en gedreven mensen die graag deel willen uitmaken van ons team. Vereisten? Willen bijleren en enorm veel goestig hebben om erin te vliegen!

Bekijk onze vacatures