Jouw syndicus zorgt voor een feilloos administratief beheer

Het administratief beheer van een syndicus is van cruciaal belang. Een goed georganiseerd beheer van jouw mede-eigendom vormt de basis van een constructieve samenwerking. 

Onder administratief beheer valt alles rond het bijhouden van documenten, de Algemene Vergadering en het regelen van verzekeringen en afsluiten van contracten.

Efficient
Nauwkeurig
Gedetailleerd

De Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is misschien wel het meest gekend bij iedereen. Wij zorgen er niet alleen voor dat deze vergadering georganiseerd wordt, maar ook dat deze voorbereid wordt én dat de gemaakte beslissingen uitgevoerd worden.

Voorbereiding

Om de Algemene Vergadering te organiseren, bereiden we ons grondig voor. We zorgen ervoor dat iedereen uitgenodigd is en dat de agendapunten opgelijst worden. 

Voor de effectieve vergadering plaatsvindt, krijgen alle deelnemers een overzicht van de agendapunten van ons doorgestuurd. Zo zorgen we voor een efficiënte Algemene Vergadering.

Organiseren

We bepalen de datum van de vergadering en zorgen ervoor dat er aanwezigheids- en stemlijsten zijn en dat deze correct ingevuld worden. Zo kan er achteraf geen discussie ontstaan over de besproken zaken. 

We houden achteraf alle documenten van alle vergaderingen ook netjes bij op ons kantoor. Als mede-eigenaar heb je ook altijd toegang tot al deze documenten via ons online eigenaarsnet.

Bijwonen

Uiteraard wonen we zelf de Algemene Vergadering altijd bij. Als syndicus leiden we deze vergadering, maken we notities van alle beslissingen en stellen we een uitgebreide notulen op. 

Ook deze notulen kan elke deelnemer altijd terugvinden in ons online eigenaarsnet.

Nazorg

Achteraf zorgen we ervoor dat de genomen beslissingen ook effectief uitgevoerd worden. 

Hiervoor doen we vaak een beroep op derden (bijvoorbeeld voor herstellingen zullen we een externe bouwfirma inschakelen). Daarnaast bieden we ook steeds een antwoord op al jouw prangende vragen.

Wij beheren jouw administratie en documenten

Een onderschat, maar toch belangrijk onderdeel van het administratief beheer van een syndicus is het bijhouden van documenten. Het lijkt zo banaal, maar alles staat of valt met de nodige documenten. Daarom is het van groot belang dat wij deze goed bewaren. Zo kunnen discussies in de toekomst vermeden worden. 

Onze klanten kunnen alle documenten altijd terugvinden op ons online eigenaarsnet. Hier kunnen ze met hun persoonlijke login op inloggen en hebben ze toegang tot alle documenten van hun gebouw. Denk maar aan bepaalde contracten, het reglement van mede-eigendom, keuringsattesten, notulen van vergaderingen, …)

Verzekeringen en contracten: tot in de puntjes in orde

Belangrijke administratieve aangelegenheden zoals het afsluiten van verzekeringen en contracten worden ook mede door ons geregeld. Hiervoor zullen wij altijd de VME zowel in rechte als voor het beheer van de gemeenschappelijke zaken vertegenwoordigen. 

Mochten er schadedossiers zijn, dan volgen wij deze ook op. Alle administratieve taken die hierbij komen kijken, nemen wij voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken! Handig, toch?

Zelf aan de slag als syndicus?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die goesting hebben om te werken als syndicus. Wij zorgen voor de nodige opleidingen, jij zorgt voor de nodige portie motivatie!

Bekijk onze vacatures